About Us

Quynh Food Sea was born to create a variety of choices for fresh and processed seafood products. Bien Quynh Food is a food distribution business model with standards and a deep understanding of the Vietnamese market. With extensive experience in producing and exporting aquatic products and having strict control on food safety and hygiene in each of its supplies.

Product

Bien Quynh offers a wide range of products such as fresh and frozen seafood, vegetables, seaweed and Japanese drinks.

Fresh & Processed Foods

Our seafood ingredients are imported directly from prestigious Japanese and world suppliers. Including fresh Japanese fish, Norwegian salmon and tuna from Indonesia.

See More

Agricultural Products

All agricultural products that we provide are certified for food hygiene and safety. One of Nakayama Foods’ flagship products includes Edamame soybeans from Indonesia.

See More

Spicy Foods

With its own sauce production line, Nakayama Foods is able to develop a wide range of sauce products to suit the taste of Vietnamese people.

See More

Sản phẩm

Biển Quỳnh cung cấp đa dạng các mặt hàng sản phẩm như thủy hải sản tươi sống, đông lạnh, rau củ quả, tảo biển và các đồ uống của Nhật.

Thực phẩm Tươi & Đông lạnh

Các nguyên liệu thuỷ sản của chúng tôi được nhập khẩu trực tiếp từ các nhà cung cấp uy tính của Nhật Bản và thế giới. Bao gồm các loại cá tươi Nhật, cá Hồi Nauy và cá ngừ từ Indonesia.

Xem thêm

Thực phẩm Nông sản

Sản phẩm nông sản do chúng tôi cung cấp đều đạt chứng nhận vệ sinh an toàn thực phẩm. Một trong những sản phẩm chủ lực của Nakayama Foods gồm có đậu nành Edamame từ Indonesia.

Xem thêm

Thực phẩm Đồ uống

Xem thêm

Thực phẩmGia Vị

Với dây chuyền sản xuất nước sốt của riêng mình, Nakayama Foods có thể phát triển đa dạng các sản phẩm nước sốt phù hợp với khẩu vị của người Việt Nam.

Xem thêm